De perfecte truc om een avocado te redden als je hem te vroeg hebt geopend: hij mislukt niet.

Noteer hoe je een onrijpe avocado bewaart

Een avocado bewaren is iets wat we kunnen doen, zelfs als we hem te vroeg hebben geopend, het is gemakkelijk met deze truc. Een superfood dat bij ons thuis is gearriveerd en uiteindelijk de beste bondgenoot van een ijzeren gezondheid is geworden. We zijn onvoorwaardelijke fans geworden van de best mogelijke avocado, met bepaalde elementen die hand in hand gaan en uiteindelijk een groot aantal essentiële elementen kunnen vervullen.

Avocado’s kunnen we bewaren, zelfs als ze hard zijn, kunnen we ervan genieten, als de beste van de boterachtige hapjes van dit element. We kunnen een goede hap nemen om deze elementen te creëren die een voor en na markeren. Hand in hand met een reeks details die belangrijk kunnen zijn en die ons zullen helpen om maximaal van deze keuken te genieten, wat essentieel kan zijn. Er is een truc die je leven zal veranderen en ons iets meer kan laten weten over dit soort voedsel dat zeer goede eigenschappen heeft, het faalt nooit.

Je kunt een avocado bewaren

Dit soort eten moet zo romig mogelijk zijn om er optimaal van te kunnen genieten. Deze textuur is wat ons verliefd maakt, net als de eigenschappen van dit soort voedsel dat, zonder het te verwachten, een van de voedingsmiddelen is waar we het meest naar verlangen in deze lentedagen.

We weten weinig over avocado’s. Het is geen vrucht die we thuis hebben of die we in Nederland produceren, dus er zijn een aantal geheimen die we misschien niet kennen. Het is tijd om ons te richten op een aantal ingrediënten in onze keuken die we uiteindelijk beter zullen leren kennen.

Als je denkt aan een goede, rijpe avocado, aarzel dan niet, we stellen je een truc voor om hem snel rijp te maken zodat je hem makkelijker kunt eten, zonder een tand in de poging achter te laten. Deze manier om avocado’s klaar te maken zodat ze op ons bord belanden, zal je leven volledig veranderen op een essentiële manier.

Dit is de truc om een avocado snel te laten rijpen

Je kunt de avocado in een papieren zak doen met een banaan, een van de ingrediënten die je zullen helpen om deze vrucht sneller te laten rijpen. Rekening houden met een optie die wel eens een paar dagen zou kunnen duren die we tot nu toe niet voor mogelijk hielden.

De experts van colibritropical, experts in dit soort fruit, geven ons een essentiële truc om avocado’s snel te laten rijpen:

Als je avocado’s sneller wilt laten rijpen, kun je dat in de oven doen. Maak twee of drie dunne sneetjes in de schil van de avocado’s, wikkel ze in aluminiumfolie en plaats ze 10 minuten in de oven op 150 graden.

Zet de oven uit en laat ze nog 3-4 minuten staan. Laat ze daarna op kamertemperatuur staan of in de koelkast om de temperatuur sneller te laten zakken.

Houd er rekening mee: De avocado zal erg zacht worden, dus deze optie is alleen aan te raden als je hem gaat gebruiken in guacamoles of als spread.

Als we de avocado heel snel willen laten rijpen, kunnen we dat in een paar seconden doen, volgens dezelfde uitleg die deze experts in hun blog geven:

Voor zeer snelle rijping gebruik je de magnetron. Maak met een vork verschillende gaatjes in de schil van de avocado’s en leg ze in een kom bedekt met keukenpapier. 30 seconden in de magnetron is genoeg om de avocado zacht te maken.

Net als in het vorige geval zal de avocado erg zacht zijn en alleen geschikt om te pureren. Met deze twee manieren krijg je een avocado in perfecte staat, ideaal voor je recepten. Je kunt er heerlijke guacamole mee maken, waarbij je in gedachten moet houden dat je een zeer rijpe avocado overhoudt die ideaal is om te pureren met andere ingrediënten.

Als je de avocado in de koelkast bewaart, kun je hem het beste in huishoudfolie wikkelen zodat hij niet oxideert. Een van de problemen met deze vrucht is dat hij snel oxideert en van zijn mooie groene kleur verandert in een bruinige tint die helemaal niet smakelijk is.

Behalve dat het zijn kleur verliest, verliest het ook een aantal van zijn eigenschappen, dus het is in jouw belang om het beste te maken van dit type ingrediënt dat niet alleen lekker is, maar ook bijzonder aan te bevelen. De tijd is gekomen om het beste te maken van dit soort voedsel, dat essentieel kan zijn en waar we tot nu toe misschien geen rekening mee hebben gehouden.